Recept
« Terug naar recepten
Borrelburgers
PT35M
Borrelburgers
Een heerlijk borrelburgers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
xquis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Borrelburgers te bereiden
Het gehakt aanmaken met de kaas, de worcestershiresaus, peper en zout. Uitrollen tot een grote worst van ongeveer 4 centimeter. Het vlees in aluminium of plasticfolie wikkelen en in de koelkast leggen om hard te worden. De opgesteven worst in plakjes van 1 centimeter dik snijden en bakken op een zacht vuur. Met behulp van een glas uit elk sneetje brood 2 rondjes snijden en aan beide zijden licht beboteren. Bakken tot goudgele en knapperige toastjes. Op elk toastje een minihamburger leggen en versieren naar eigen fantasie met peterselie, fijngesneden ui, schijfjes tomaat of spiegeleitjes van kwarteleitjes.