Recept
« Terug naar recepten
Boterham van de zee
PT10M
Boterham van de zee
Een heerlijk boterham van de zee recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
fiftytoo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boterham van de zee te bereiden
Meng in een kleine mengkom de in stukjes gesneden zalm, de in fijne schijfjes gesneden ui, de kaas, de olie en het citroensap en kruid met zout en peper. Laat op een koele plaats rusten.
Smeer de boterhammen rijkelijk in met dit mengsel en strooi er vervolgens de fijngesnipperde bieslook over. Dien onmiddellijk op.