Recept
« Terug naar recepten
Bouillabaisse met saffraan en stokbrood
PT30M
Bouillabaisse met saffraan en stokbrood
Een heerlijk bouillabaisse met saffraan en stokbrood recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bouillabaisse met saffraan en stokbrood te bereiden
Snij de poon, de tomaten, de knoflook en de ui in grove stukken en leg ze in een grote pan met dikke bodem.
Voeg de olie, peper en zout, het kruidentuiltje de saffraan en de bouillon toe en laat op eenl hoog vuur 5 minuten garen .
Veog dan de andere in grote stukken gesneden vis toe en laat nog 10 minuten verder garen.
Leg het licht gegrilde stokbrood in vier soepkommen.
Zeef de soep en schenk ze over de sneetjes brood.
Voeg wat stukjes vis bij en bestrooi met verse peterselie en gruyère en dien op.
Voeg de olie, peper en zout, het kruidentuiltje de saffraan en de bouillon toe en laat op eenl hoog vuur 5 minuten garen .
Veog dan de andere in grote stukken gesneden vis toe en laat nog 10 minuten verder garen.
Leg het licht gegrilde stokbrood in vier soepkommen.
Zeef de soep en schenk ze over de sneetjes brood.
Voeg wat stukjes vis bij en bestrooi met verse peterselie en gruyère en dien op.