Recept
« Terug naar recepten
Briecrostini met appelen walnoot
PT20M
Briecrostini met appelen walnoot
Een heerlijk briecrostini met appelen walnoot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Briecrostini met appelen walnoot te bereiden
Snijd een klein stokbrood schuin in lange dunne plakken en rooster ze onder een hete grill goudbruin. Schil een appel en snijd hem in dunne partjes. Hak 50 g walnoten grof. Verdeel de plakjes appel en de walnoten over de geroosterde sneetjes stokbrood. Snijd 250 g brie in plakken en bedek de appel en noten op de sneetjes brood met een plak brie. Leg de crostini’s op een bakplaat en schuif ze 10 cm onder een hete grill. Laat de kaas in 3-5 minuten smelten. Maal er wat versgemalen peper over. Leg de crostini op een schaal en serveer ze lauwwarm.
Tip: De crostini’s zijn ook heel lekker met zachte geitenkaas of gorgonzola.
Tip: De crostini’s zijn ook heel lekker met zachte geitenkaas of gorgonzola.