Recept
« Terug naar recepten
Broccoli met knoflookboter
PT20M
Broccoli met knoflookboter
Een heerlijk broccoli met knoflookboter recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jolanda willemen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broccoli met knoflookboter te bereiden
Maak de broccoli schoon en verdeel in roosjes.
Verwijder de steeltjes en harde delen.
Pel de knoflook en pers uit.
Kook de broccoli en een pan met kokend water in ca. 5 min. gaar.
Houd de deksel op de pan.
Giet af en zet de broccoli apart.
Verhit de boter en de olie in een pan of wok.
Roerbak daarin de knoflook, rozemarijn en broccoli gedurende 2-3 min.
Breng op smaak met zout en peper.
Bestrooi de broccoli met Parmezaanse kaas en serveer.
Verwijder de steeltjes en harde delen.
Pel de knoflook en pers uit.
Kook de broccoli en een pan met kokend water in ca. 5 min. gaar.
Houd de deksel op de pan.
Giet af en zet de broccoli apart.
Verhit de boter en de olie in een pan of wok.
Roerbak daarin de knoflook, rozemarijn en broccoli gedurende 2-3 min.
Breng op smaak met zout en peper.
Bestrooi de broccoli met Parmezaanse kaas en serveer.