Recept
« Terug naar recepten
Bruschetto classico
PT10M
Bruschetto classico
Een heerlijk bruschetto classico recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Gerecht
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Ronny Henri Szostek
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bruschetto classico te bereiden
Om het mengsel te maken om het brood in te borstelen. Combineer look en olijfolie. Om de specerij voor het brood te maken: Combineer de olijfolie, look, verse peterselie, verse basilicum, oregano, peper, blokjes verse tomaten, zout, blokjes mozzarella en blokjes zwarte olijven. Snij het brood diagonaal af. Borstel olijfolie en look mengsel over brood en plaats in oven om voor 3-5 minuten te roosteren of tot randen bruin zijn. Doe er uit de de oven de specerijen op.
Onbekend zegt: