Recept
« Terug naar recepten
Brusselse witlooftaartjes
PT30M
Brusselse witlooftaartjes
Een heerlijk brusselse witlooftaartjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekkervanbijons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brusselse witlooftaartjes te bereiden
Bekleed individuele taartvormpjes met bladerdeeg en prik het deeg in met een vork.
Snijd het witloof fijn en stoof het aan in boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en blus met een scheutje bier. Doe er de in stukken gesneden kippenfilet bij.
Mix de ingrediënten voor het beslag. Doe het witloof in de taartvormpjes en giet er het beslag over.
Bak de taartjes 20 minuten in een oven op 170°C. Serveer met een frisse salade
Snijd het witloof fijn en stoof het aan in boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en blus met een scheutje bier. Doe er de in stukken gesneden kippenfilet bij.
Mix de ingrediënten voor het beslag. Doe het witloof in de taartvormpjes en giet er het beslag over.
Bak de taartjes 20 minuten in een oven op 170°C. Serveer met een frisse salade
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bobbeltje zegt:
basmink zegt:
basmink zegt: