Recept
« Terug naar recepten
Burger van zeeduivel met mozzarella
PT45M
Burger van zeeduivel met mozzarella
Een heerlijk burger van zeeduivel met mozzarella recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Toine Krijnen
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
www.visinfo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Burger van zeeduivel met mozzarella te bereiden
Kneed alle ingrediënten voor de broodjes. Laat ½ uur rusten, rol op en laat nogmaals rijzen. Bestrijk met
gezouten melk en sesamzaadjes. Bak 7 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C . Laat afkoelen op een rooster met handdoek erover, zo blijven de broodjes zacht.
Ontvlies de zeeduivel volledig. Snijd in fijne plakjes en bak kort in boter.
Meng de suikersiroop met azijn en warm op. Snijd de groenten fijn en laat gedurende minstens 1 dag marineren in de suikersiroop.
Mix de mayonaise samen met de koriander en de soja.
Was en droog de sla.
Bordschikking :
Snijd het broodje doormidden en warm op. Leg de zeeduivel op het broodje, daarop fijne sneetjes
mozzarella, sla, groenten en mayo.
gezouten melk en sesamzaadjes. Bak 7 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C . Laat afkoelen op een rooster met handdoek erover, zo blijven de broodjes zacht.
Ontvlies de zeeduivel volledig. Snijd in fijne plakjes en bak kort in boter.
Meng de suikersiroop met azijn en warm op. Snijd de groenten fijn en laat gedurende minstens 1 dag marineren in de suikersiroop.
Mix de mayonaise samen met de koriander en de soja.
Was en droog de sla.
Bordschikking :
Snijd het broodje doormidden en warm op. Leg de zeeduivel op het broodje, daarop fijne sneetjes
mozzarella, sla, groenten en mayo.