KookJij

Burger van zeeduivel met mozzarella

Een heerlijk burger van zeeduivel met mozzarella recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: www.visinfo.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Burger van zeeduivel met mozzarella te bereiden

Kneed alle ingrediënten voor de broodjes. Laat ½ uur rusten, rol op en laat nogmaals rijzen. Bestrijk met
gezouten melk en sesamzaadjes. Bak 7 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C . Laat afkoelen op een rooster met handdoek erover, zo blijven de broodjes zacht.
Ontvlies de zeeduivel volledig. Snijd in fijne plakjes en bak kort in boter.
Meng de suikersiroop met azijn en warm op. Snijd de groenten fijn en laat gedurende minstens 1 dag marineren in de suikersiroop.
Mix de mayonaise samen met de koriander en de soja.
Was en droog de sla.

Bordschikking :
Snijd het broodje doormidden en warm op. Leg de zeeduivel op het broodje, daarop fijne sneetjes
mozzarella, sla, groenten en mayo.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst