Recept
« Terug naar recepten
Cannellóni gevuld met roomkaas en kruiden en paprika
PT40M
Cannellóni gevuld met roomkaas en kruiden en paprika
Een heerlijk cannellóni gevuld met roomkaas en kruiden en paprika recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cannellóni gevuld met roomkaas en kruiden en paprika te bereiden
Breng in een ruime pan water aan de kook met wat zout en een lepel olijfolie.
Kook op matig vuur de lasagneplakken tot ze net gaar zijn (ca. 5 minuten).
Spoel ze direct met koud water af.
Roer de roomkaas glad en meng deze met de kruiden en knoflook.
Breng deze indien nodig op smaak met peper en zout.
Droog de lasagneplakken en bestrijk ze aan een zijde met de roomkaas.
Rol de bladen op en leg ze op een schaal tot alle rolletjes zijn gemaakt.
Zet de paprikablokjes met de slagroom op het vuur en laat het zachtjes koken tot de paprika gaar is.
Op smaak brengen met peper en zout en in een mixerblender goed fijn pureren.
Bestrijk de ovenbestendige schaaltjes met zachte boter en leg de rolletjes tegen elkaar in de schaaltjes.
Giet de paprikasaus door een fijne zeef over de rolletjes en bestrooi ze met het kruidenpaneermeel.
Zet de schaaltjes nu in een voorverwarmde oven op 250° C en laat ze in ca. 8 minuten knapperig en goudbruin kleuren.
Garneer ze vervolgens met de bieslookringetjes.
Serveer met stokbrood en een lekkere gemengde salade.
Kook op matig vuur de lasagneplakken tot ze net gaar zijn (ca. 5 minuten).
Spoel ze direct met koud water af.
Roer de roomkaas glad en meng deze met de kruiden en knoflook.
Breng deze indien nodig op smaak met peper en zout.
Droog de lasagneplakken en bestrijk ze aan een zijde met de roomkaas.
Rol de bladen op en leg ze op een schaal tot alle rolletjes zijn gemaakt.
Zet de paprikablokjes met de slagroom op het vuur en laat het zachtjes koken tot de paprika gaar is.
Op smaak brengen met peper en zout en in een mixerblender goed fijn pureren.
Bestrijk de ovenbestendige schaaltjes met zachte boter en leg de rolletjes tegen elkaar in de schaaltjes.
Giet de paprikasaus door een fijne zeef over de rolletjes en bestrooi ze met het kruidenpaneermeel.
Zet de schaaltjes nu in een voorverwarmde oven op 250° C en laat ze in ca. 8 minuten knapperig en goudbruin kleuren.
Garneer ze vervolgens met de bieslookringetjes.
Serveer met stokbrood en een lekkere gemengde salade.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Roderik zegt:
esje zegt:
aaltje777 zegt: