KookJij

Cannellóni gevuld met roomkaas en kruiden en paprika

Een heerlijk cannellóni gevuld met roomkaas en kruiden en paprika recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cannellóni gevuld met roomkaas en kruiden en paprika te bereiden

Breng in een ruime pan water aan de kook met wat zout en een lepel olijfolie.
Kook op matig vuur de lasagneplakken tot ze net gaar zijn (ca. 5 minuten).
Spoel ze direct met koud water af.
Roer de roomkaas glad en meng deze met de kruiden en knoflook.
Breng deze indien nodig op smaak met peper en zout.
Droog de lasagneplakken en bestrijk ze aan een zijde met de roomkaas.
Rol de bladen op en leg ze op een schaal tot alle rolletjes zijn gemaakt.
Zet de paprikablokjes met de slagroom op het vuur en laat het zachtjes koken tot de paprika gaar is.
Op smaak brengen met peper en zout en in een mixerblender goed fijn pureren.
Bestrijk de ovenbestendige schaaltjes met zachte boter en leg de rolletjes tegen elkaar in de schaaltjes.
Giet de paprikasaus door een fijne zeef over de rolletjes en bestrooi ze met het kruidenpaneermeel.
Zet de schaaltjes nu in een voorverwarmde oven op 250° C en laat ze in ca. 8 minuten knapperig en goudbruin kleuren.
Garneer ze vervolgens met de bieslookringetjes.
Serveer met stokbrood en een lekkere gemengde salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

aaltje777

aaltje777 zegt:
Heerlijk, ik heb het recept uit geprint :)
Roderik

Roderik zegt:
Variatie tip: doe wat kappertjes er doorheen in de Cannelloni, maakt het extra lekker!
Iekiena

Iekiena zegt:
Vandaag gemaakt en het was heerlijk!
dorothy

dorothy zegt:
Er zit natuurlijk al kaas in.
Doortje

Doortje zegt:
Er zit natuurlijk al roomkaas in, het paneermeel zorgt voor een knapperig korstje
esje

esje zegt:
is het ook mogelijk om het paneermeel te vervangen voor geraspte kaas, of wordt dit te sterk?
jolien

jolien zegt:
mmmmmmmmm heel lekker
we gaan het zeker nog veeel eten we hebben het gemaakt p kerstavond het was lekker echt;)