Recept
« Terug naar recepten
Cannelloni met een sausje goed gevuld
PT40M
Cannelloni met een sausje goed gevuld
Een heerlijk cannelloni met een sausje goed gevuld recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cannelloni met een sausje goed gevuld te bereiden
Paprika's in kleine blokjes snijden.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Rucola fijn snijden.
Look door de lookperser doen.
Meng het gehakt met de ingredienten.
Vul de de cannelloni's voorzichtig met het gehakt.
Leg deze in een goed beboterde schaal.
Voor de saus: de groenten fijn snijden, kruiden en opstoven in een beetje boter voeg de tomatencoulis toe. Laat even sudderen. Indien nodig bijbinden. Vul de ovenschaal belegd met cannelloni's met de saus en zet +/- 25 min in de oven.
Serveer dit gerecht per persoon op bord en werk af.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Rucola fijn snijden.
Look door de lookperser doen.
Meng het gehakt met de ingredienten.
Vul de de cannelloni's voorzichtig met het gehakt.
Leg deze in een goed beboterde schaal.
Voor de saus: de groenten fijn snijden, kruiden en opstoven in een beetje boter voeg de tomatencoulis toe. Laat even sudderen. Indien nodig bijbinden. Vul de ovenschaal belegd met cannelloni's met de saus en zet +/- 25 min in de oven.
Serveer dit gerecht per persoon op bord en werk af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.