Recept
« Terug naar recepten
Vleesbroodje goed gevuld
PT40M
Vleesbroodje goed gevuld
Een heerlijk vleesbroodje goed gevuld recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vleesbroodje goed gevuld te bereiden
Paprika's in kleine blokjes snijden.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Rucola fijn snijden.
Look door de lookperser doen.
Meng het gehakt met de ingredienten en maak er een broodje van.
Bak in boter gaar aan.
Kan zowel koud als warm geserveerd worden.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Rucola fijn snijden.
Look door de lookperser doen.
Meng het gehakt met de ingredienten en maak er een broodje van.
Bak in boter gaar aan.
Kan zowel koud als warm geserveerd worden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: