Recept
« Terug naar recepten
Cannelloni met spinazie en ricotta
PT45M
Cannelloni met spinazie en ricotta
Een heerlijk cannelloni met spinazie en ricotta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
libelle lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cannelloni met spinazie en ricotta te bereiden
Spoel de verse spinazie en laat hem slinken of laat diepvriesspinazie ontdooien. Laat goed uitlekken in een vergiet.
Klop de eieren los met nootmuskaat, peper en zout. Vermeng met de ricotta, roer glad. Voeg er de spinazie aan toe.
Verdeel het mengsel over de lasagnevellen. Rol ze zo stevig mogelijk op. Leg de rolletjes naast elkaar in een ovenschaal.
Laat de coulis koken met de room. Kruid met Provençaalse kruiden, peper en zout. Lepel de saus over de cannelloni.
Bestrooi met de gemalen parmezaan. Zet 30 minuten in een warme oven van 175° C.
Klop de eieren los met nootmuskaat, peper en zout. Vermeng met de ricotta, roer glad. Voeg er de spinazie aan toe.
Verdeel het mengsel over de lasagnevellen. Rol ze zo stevig mogelijk op. Leg de rolletjes naast elkaar in een ovenschaal.
Laat de coulis koken met de room. Kruid met Provençaalse kruiden, peper en zout. Lepel de saus over de cannelloni.
Bestrooi met de gemalen parmezaan. Zet 30 minuten in een warme oven van 175° C.