KookJij

Cannelloni van forel met een sausje van kerstomaat en look

Een heerlijk cannelloni van forel met een sausje van kerstomaat en look recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cannelloni van forel met een sausje van kerstomaat en look te bereiden

Mix de forelfilets zeer fijn en breng op smaak met peper en zout.
Voeg tijdens het mixen de eiwitten en op het einde de Solo Delifine toe, zodat je een smeuïge massa krijgt.
Hou enkele preislierten apart. Snij de venkel en de rest van de prei in brunoise en meng onder de forel. Bestrooi met wat gehakte peterselie.
Doe de vulling in het pastadeeg, rol op en bind samen met de lange preislierten.
Verwarm de bouillon tot net onder het kookpunt en pocheer de pasta met de forel.
Voor de saus: stoof de gesnipperde uien met wat look aan in Solo Vloeibaar Light. Voeg er de in 4 gesneden kerstomaten, de in schijfjes gesneden olijven en kappertjes aan toe. Laat goed sudderen en kruid af met peper en zout.
Dresseer de saus op het bord samen met de pasta. Werk af met basilicum.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst