Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio van zalm met een pittige dressing
PT15M
Carpaccio van zalm met een pittige dressing
Een heerlijk carpaccio van zalm met een pittige dressing recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio van zalm met een pittige dressing te bereiden
Als je zelf de carpaccio van zalm snijdt, laat deze dan even invriezen zodat je de zalm gemakkelijk in fijne plakjes kan snijden.
Maak de chilidressing: meng alle ingrediënten en hou koel in de koelkast tot gebruik.
Schil de avocado’s en haal de pit eruit. Snijd in fijne plakjes en besprenkel met citroensap. Kruid met versgemalen peper en zout.
Schik zalm, avocado en postelein op de borden. Overgiet met de chilidressing.
Maak de chilidressing: meng alle ingrediënten en hou koel in de koelkast tot gebruik.
Schil de avocado’s en haal de pit eruit. Snijd in fijne plakjes en besprenkel met citroensap. Kruid met versgemalen peper en zout.
Schik zalm, avocado en postelein op de borden. Overgiet met de chilidressing.
fijnproever zegt: