Recept
« Terug naar recepten
Ceviche van aardappel, witte vis en munt
PT25M
Ceviche van aardappel, witte vis en munt
Een heerlijk ceviche van aardappel, witte vis en munt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ceviche van aardappel, witte vis en munt te bereiden
- Meng de vis, de ui en de munt. Kruid met peper en zout en besprenkel met limoensap. Meng zorgvuldig en zet 10 min fris.
- Kook de aardappelen al dente. Laat afkoelen en snij in fijne schijfjes.
- Schik de aardappelschijfjes dakpansgewijs op een bord. Schik de vis in het midden en besprenkel met een scheut olijfolie. Versier met enkele muntblaadjes en kruid met peper.