Recept
« Terug naar recepten
Champignon-aardappelwafels met kaas
PT30M
Champignon-aardappelwafels met kaas
Een heerlijk champignon-aardappelwafels met kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
voorlichtingsbureau groenten en fruit
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignon-aardappelwafels met kaas te bereiden
Maak de champignons schoon en snij ze fijn. Schil de aardappels en rasp ze. Klop de eieren los.
Bereidingswijze
Meng in een grote kom de fijngesneden champignons, de geraspte aardappels, kaas, losgeklopte eieren, maïzena , room, zout en peper door elkaar. Vet een wafelijzer in met wat boter of margarine. Bak van het beslag knapperige wafels in ca. 4 minuten.
Bereidingswijze
Meng in een grote kom de fijngesneden champignons, de geraspte aardappels, kaas, losgeklopte eieren, maïzena , room, zout en peper door elkaar. Vet een wafelijzer in met wat boter of margarine. Bak van het beslag knapperige wafels in ca. 4 minuten.