Recept
« Terug naar recepten
Champignon-kerriesoep
PT15M
Champignon-kerriesoep
Een heerlijk champignon-kerriesoep recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
miriam .........
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
c1000
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignon-kerriesoep te bereiden
Fruit de sjalotten met het kerriepoeder 5 minuten op een halfhoog vuur in de hete boter. Voeg de champignons toe en bak ze 3 minuten op een laag vuur mee. Strooi de bloem erover en schep alles goed om. Schenk beetje bij beetje 8 dl heet water erbij en roer telkens goed totdat het vocht bindt. Verkruimel de bouillontabletten erboven en voeg de slagroom toe. Kook de soep 10 minuten op een laag vuur en breng op smaak met peper en zout. Schep vlak voor het serveren de beenham door de soep en schep hem in de borden.