KookJij

Champignoncrème

Een heerlijk champignoncrème recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Ovenhits Special 2007
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Champignoncrème te bereiden

Als het champignonmengsel gebakken is, moet dat eerst afkoelen voordat je verder gaat. De afkoeltijd is hier niet meegerekend.
De champignons schoonmaken en fijnhakken. De peterselie ook fijnhakken.
De uien snipperen.
De olie verhitten en champignons en uien al roerend bakken.
Dan de peterselie en de oregano kort meebakken.
Alles af laten koelen.
Roer dan de kwark met de melk glad en voeg dit kwarkmengsel al roerend door het champignonmengsel.
Op smaak brengen met zout en peper.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Lekker op stokbrood, kleine broodjes, ciabatta, toastjes etc.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst