KookJij

Chi­nees var­kens­vlees met ana­nas

Een heerlijk chi­nees var­kens­vlees met ana­nas recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chi­nees var­kens­vlees met ana­nas te bereiden

Snijd de halve ananas in de lengte door. Verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in dunne plakken. Snijd de paprikaparten in schuine, ruitvormige stukjes. Meng de bloem en de kaneel in een ruime kom en voeg peper en zout naar smaak toe. Voeg de varkenshaas toe en bedek aan alle kanten met bloem. Schud overtollige bloem af. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de varkenshaas 3 min. op hoog vuur. Neem uit de wok. Maak de wok schoon, verhit er de rest van de olie in en roerbak de paprika 2 min. Voeg de ananas toe en bak 1 min. mee. Voeg de bosui en de varkenshaas toe en roerbak nog 1 min. Lekker met witte rijst en een komkommersalade met taugé.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst