Recept
« Terug naar recepten
Chicken Parmesan (Slowcooker)
PT390M
Chicken Parmesan (Slowcooker)
Een heerlijk stoofgerecht met kip en parmezaanse kaas.
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
390 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chicken Parmesan (Slowcooker) te bereiden
- Mix de maizena met het water.
- Meng dit met de tomatenpuree.
- Bedek de bodem van de slowcooker met de saus.
- Leg hier de stukken kip op.
- Bestrooi de kip met zout en peper.
- Snij de helft van de mozerella in blokjes en strooi deze over de kip.
- Rasp de helft van de parmezaanse kaas en strooi deze ook over de kip.
- Voeg de rest van de saus toe.
- Leg de basilicum op de saus en druk deze een beetje in de saus.
- Zet de slowcooker aan 4 uur op Hoog/6 uur op laag.
- Een kwartier voordat de slowcooker klaar is voeg je de rest van de mozerella (gesneden in blokjes) toe aan het gerecht zodat deze nog even kan smelten.
- Bestrooi het gerecht bij het serveren met de broodkruimels en met parmezaanse kaas.
Mijn kookverhaal (Harry Löhr)
Dit recept is gebaseerd op een slowcooker van 5,7 liter.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Harry Löhr zegt:
Angelique Van Engelen zegt:
Waar heb je t bij gegeten? Rijst of pasta?