Recept
« Terug naar recepten
Chilipasta met aubergine
PT35M
Chilipasta met aubergine
Een heerlijk chilipasta met aubergine recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jolanda willemen
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chilipasta met aubergine te bereiden
Kook de past beetgaar volgens verpakking.
Giet af en laat uitlekken en houd de penne warm.
Maak de aubergine schoon en snijd in kleine blokjes.
Pel de ui en knoflook en snijd ze in dunne plakjes.
Halveer de chilipeper in de lengte, verwijder de zaadjes en snijd zeer fijn.
Verhit de olie in een pan of wok.
Bak daarin ca. 5 min. de ui, knoflook en chilipeper.
Voeg dan de aubergineblokjes toe en bak 5 min. mee.
Roer er de tomaten en de crème fraîche door en breng het geheel aan de kook.
Schep er de penne door en breng het mengsel op smaak met zout en peper.
Warm het gerecht nog op een laag vuur kort door.
Bestrooi het tot slot met Goudse kaas en met peterselie.
Giet af en laat uitlekken en houd de penne warm.
Maak de aubergine schoon en snijd in kleine blokjes.
Pel de ui en knoflook en snijd ze in dunne plakjes.
Halveer de chilipeper in de lengte, verwijder de zaadjes en snijd zeer fijn.
Verhit de olie in een pan of wok.
Bak daarin ca. 5 min. de ui, knoflook en chilipeper.
Voeg dan de aubergineblokjes toe en bak 5 min. mee.
Roer er de tomaten en de crème fraîche door en breng het geheel aan de kook.
Schep er de penne door en breng het mengsel op smaak met zout en peper.
Warm het gerecht nog op een laag vuur kort door.
Bestrooi het tot slot met Goudse kaas en met peterselie.