Recept
« Terug naar recepten
Chinese groenten uit de wok
PT30M
Chinese groenten uit de wok
Een heerlijk chinese groenten uit de wok recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
25
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chinese groenten uit de wok te bereiden
Verhit 2 eetlepels olijfolie in de wok en fruit de gesnipperde uien zacht en glazig.Schep de ui uit de wok.Verhit weer 2 eetlepels olijfolie in de wok en roerbak het met peper en zout bestrooide vlees bijna gaar.Voeg paksoi,knoflook en bouillon toe.Breng de bouillon aan de kook en laat de paksoi in enkele minuten beetgaar worden.Roer de gefruite uisnippers,de sesamolie,taugé en garnalen erdoor.Verwarm alles even door.Verdeel over de borden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Denise zegt:
Arachide olie gamaakt van pinda's, desnoods neutrale zonnebloemolie.
En ja, taugé is heel vitaminerijk.:p
riet.g zegt:
Rik taugé zijn eenvoudig
sojabonen. ik hoop een reactie van u te ontvangen op deze informatie, vaak neem je gewoon groente om de smaak en denk je verder niet aan de herkomst.groetjes r.
riet.g zegt:
Tauge is een een groente uit de chinese keuken en bevat heel veel vitamnine daardoor is het prima te gebruiken en zorgt voor een goed evenwicht in de voeding te koop in de chinese winkel en op de markt.
Paksoi bevat veel vitamine is ook een chinese groente en in de meeste zoekenwinkels te koop het is wit als ondestuk en heeft een groene bladeren. eerst het onderstuk bakken en als laaste de bladeren toevoegen niet te lang wachten met opdienen. Ik hoop dat dit antwoordt voldoende is. Zover ik weet hebben beide groenten ook een merkteken als geneeskrachtig.
claudio bottse zegt:
claudio bottse zegt:
k2 zegt: