Recept
« Terug naar recepten
Chinese maaltijdsoep
PT150M
Chinese maaltijdsoep
Een heerlijk chinese maaltijdsoep recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Toine Krijnen
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chinese maaltijdsoep te bereiden
Roer alle ingrediënten voor de marinade door elkaar. Snijd het vlees in kleine, smalle reepjes en schep die door de marinade.
Laat enkele uren marineren. Pel de garnalen en snijd ze in stukjes. Roerbak het vlees in een wok in 3 minuten gaar.
Bak in de laatste minuut ook de garnalen mee. Breng de bouillon aan de kook. Voeg de knoflook, de pepertjes en de mie toe.
Kijk voor de juiste kooktijd van de mie op de verpakking.
Roer op het laatste moment de sojasaus, kool, peterselie, taugé, ui, garnalen en het vlees door de bouillon.
Laat de soep niet meer koken. Schep de soep in grote kommen, eet de vaste delen met stokjes en drink de bouillon
Laat enkele uren marineren. Pel de garnalen en snijd ze in stukjes. Roerbak het vlees in een wok in 3 minuten gaar.
Bak in de laatste minuut ook de garnalen mee. Breng de bouillon aan de kook. Voeg de knoflook, de pepertjes en de mie toe.
Kijk voor de juiste kooktijd van de mie op de verpakking.
Roer op het laatste moment de sojasaus, kool, peterselie, taugé, ui, garnalen en het vlees door de bouillon.
Laat de soep niet meer koken. Schep de soep in grote kommen, eet de vaste delen met stokjes en drink de bouillon