Naar mijn weten eet iedereen wel worstenbroodjes, maar nu was ik op zoek naar een biologische variant ervan en heb dus dit bedacht.
Biologische chipolata's erin rollen en je hebt direct al een veel minder vette snack!
De chipolata kan je naar keus kiezen (lams, runder, etc.)
Voor de liefhebbers kan je er natuurlijk ook ketchup of mosterd bij doen, gewoon het worstje ermee insmeren en het recept verder volgen.
Recept
« Terug naar recepten
Chipolata broodjes
PT30M
Chipolata broodjes
Super snel gemaakt en heerlijk!
Bereiding
Hoe Chipolata broodjes te bereiden
- Laat het bladerdeeg uitgespeid ontdooien.
- Leg op iedere lap een chipolata worstje en kruid naar smaak.
- Oprollen en met de naad naar onder op bakpapier leggen.
- Een paar keer insnijden aan de bovenkant tot aan het worstje.
- Goed dik insmeren met het losgeklopte ei.
- Afbakken in een voorverwarmde oven van 220C tot ze goudbruin zijn. (ongeveer 25 min.)