Recept
« Terug naar recepten
Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s
PT45M
Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s
Chipolata anders geserveerd!!!!
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
delhaize
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s te bereiden
- Verwarm de oven voor op th. 6 (180°C).
- Maak de paprika’s schoon en snij ze dan in repen. Snij de ui vertikaal doormidden en vervolgens in halve ringen. Doe alles in een grote ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout en meng goed. Verdeel gelijkmatig over de schotel.
- Prik met een vork enkele gaatjes in de chipolata’s, leg ze op de groenten en bestrooi met de in stukjes gehakte rozemarijntakjes. Zet 30 min. in de oven, draai de worsten halverwege de baktijd om.
- Serveer warm met een aardappelsalade met vinaigrette of simpelweg met knapperig brood.