Recept
« Terug naar recepten
Choco-cranberry-rum cake
PT75M
Choco-cranberry-rum cake
Een heerlijk choco-cranberry-rum cake recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
annet geelhoed
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
mij zelf
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Choco-cranberry-rum cake te bereiden
Verwarm de oven voor op 160 graden.
-Doe de boter, suiker en zout in de kom en mix dit goed door.
-Doe een voor een de eieren er door.
-Doe de melk en de bloem en de rum extract er door.
-Mix dit een paar minuten goed door.
-Doe de helft in het beboterde bakblik.
-Doe een klein beetje bloem bij de cranberries en zorg dat ze allemaal een beetje bloem op zich hebben en klop de rest er af.
-Doe de cranberries, cacaopoeder en extra suiker bij de rest van het deeg en mix dit goed door.
-Doe het bij het andere deeg in het bakblik en zet het in de oven.
Bak de cake in ongeveer 50-60 minuten gaar.
-Doe de boter, suiker en zout in de kom en mix dit goed door.
-Doe een voor een de eieren er door.
-Doe de melk en de bloem en de rum extract er door.
-Mix dit een paar minuten goed door.
-Doe de helft in het beboterde bakblik.
-Doe een klein beetje bloem bij de cranberries en zorg dat ze allemaal een beetje bloem op zich hebben en klop de rest er af.
-Doe de cranberries, cacaopoeder en extra suiker bij de rest van het deeg en mix dit goed door.
-Doe het bij het andere deeg in het bakblik en zet het in de oven.
Bak de cake in ongeveer 50-60 minuten gaar.