Recept
« Terug naar recepten
Chocolade pralinébrood
PT20M
Chocolade pralinébrood
Een heerlijk chocolade pralinébrood recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Nele Cokelaere
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocolade pralinébrood te bereiden
Doe alles in de volgorde van de ingrediëntenlijst in het broodbakmachine bakje, met uitzondering van de chocolade druppels.
De gist doe je in een kuiltje in de bloem. Neem programma luchtig of zoet, 1000 gram en korst midden.
De chocolade toevoegen bij de biep.
De gist doe je in een kuiltje in de bloem. Neem programma luchtig of zoet, 1000 gram en korst midden.
De chocolade toevoegen bij de biep.