Recept
« Terug naar recepten
Chocoladewafeltjes
PT80M
Chocoladewafeltjes
Een heerlijk chocoladewafeltjes recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Chocoladewafeltjes te bereiden
1. Meng de bloem, cacao, zout, suiker, en bakpoeder. Voeg de boter toe en mix tot een kruimelig deeg.
2. Voeg de vanille en melk toe en kneed tot een deegbal. Vorm een rol van het deeg met een diameter van 3-5 cm. Verpak in plastic folie en leg min. 1 uur (max. 3 dagen) in de koelkast om op te stijven.
3. Verwarm de oven voor op 185 graden C.
Snijd plakjes van ongeveer 0,5 cm breed van de deegrol. Leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Bak 12-15 minuten.
4. Laat afkoelen op de bakplaat. Na afkoelen moeten ze knapperig zijn. Zo niet, bak ze dan nog 3-5 minuten extra.
2. Voeg de vanille en melk toe en kneed tot een deegbal. Vorm een rol van het deeg met een diameter van 3-5 cm. Verpak in plastic folie en leg min. 1 uur (max. 3 dagen) in de koelkast om op te stijven.
3. Verwarm de oven voor op 185 graden C.
Snijd plakjes van ongeveer 0,5 cm breed van de deegrol. Leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Bak 12-15 minuten.
4. Laat afkoelen op de bakplaat. Na afkoelen moeten ze knapperig zijn. Zo niet, bak ze dan nog 3-5 minuten extra.