Recept
« Terug naar recepten
Chorizo bolognese met spaghetti en burrata
PT40M
Chorizo bolognese met spaghetti en burrata
Een heerlijk chorizo bolognese met spaghetti en burrata recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
libelle lekker
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chorizo bolognese met spaghetti en burrata te bereiden
- Pel en snipper de knoflook en sjalot.
- Snij de chorizo in kleine blokjes.
- Bak de chorizo met de sjalot en knoflook in een pan met wat olijfolie.
- Voeg de tomatenblokjes, rode pesto, melk en rode wijn toe. Breng op smaak met de gedroogde kruiden, peper en zout en cayennepeper. Laat 15 minuten onder deksel pruttelen.
- Kook de pasta gaar in gezouten water, volgens de instructies op de verpakking.
- Snij de rauwe ham tot snippers. Maal het zuurdesembrood fijn in een keukenrobot, voeg hamsnippers, salieblaadjes en pistachenoten toe, hak fijn.
- Bak de crumble krokant in een apart pannetje.
- Serveer de fetuccine met de chorizobolognese. Verdeel er de zachte burrata , de crumble en manchego over.