Recept
« Terug naar recepten
Cocktail crevettes Hollandaise
PT15M
Cocktail crevettes Hollandaise
Een heerlijk cocktail crevettes hollandaise recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Kinderen - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cocktail crevettes Hollandaise te bereiden
De slagroom lobbig kloppen. Mayonaise, ketchup, paprikapoeder, whiskey en citroensap mengen en luchtig door de slagroom spatelen. Op smaak brengen met witte peper. De garnalen op de sla in de glazen verdelen en twee eetlepels bereidde saus erop scheppen. Garneren met beetje peterselie of koriander en wat paprikapoeder.
Tania zegt: