Recept
« Terug naar recepten
Corndogs
PT30M
Corndogs
Een heerlijk corndogs recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Mijn zus
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Corndogs te bereiden
-Meng bloem, maismeel, suiker, bakpoeder en zout.
-Meng de boter erdoor tot het kruimelig wordt.
-Voeg eieren en melk toe tot een luchtig mengsel.
-Dep de worstjes droog en prik ze over de lengte aan de satepen.
-Doe het beslag in een hoog glas en doop de worsten hierin en zorg dat ze goed bedekt zijn.
-Verhit 7-8 cm olie en frituur de worstjes 4-5 minuten.
-Direct serveren.
-Meng de boter erdoor tot het kruimelig wordt.
-Voeg eieren en melk toe tot een luchtig mengsel.
-Dep de worstjes droog en prik ze over de lengte aan de satepen.
-Doe het beslag in een hoog glas en doop de worsten hierin en zorg dat ze goed bedekt zijn.
-Verhit 7-8 cm olie en frituur de worstjes 4-5 minuten.
-Direct serveren.
Christine zegt: