Recept
« Terug naar recepten
Côte à l’os, geroosterde groenteblokjes, saffraanmayonaise
PT55M
Côte à l’os, geroosterde groenteblokjes, saffraanmayonaise
Een heerlijk côte à l’os, geroosterde groenteblokjes, saffraanmayonaise recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
55 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Côte à l’os, geroosterde groenteblokjes, saffraanmayonaise te bereiden
- Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de rapen en alle aardappelen. Snij alle groenten in blokjes en giet ze in een met bakpapier beklede ovenschaal. Besprenkel met een scheut olijfolie en breng op smaak met de knoflook, peper en zout. Meng en bak 30 min in de oven. Roer regelmatig om tijdens het bakken.
- Giet de eierdooier in een diep bord. Giet de mosterd, de saffraan, de chilipeper en het citroensap erbij en klop op tot mayonaise met de zonnebloemolie. Breng op smaak met peper en zout.
- Kruid de côtes à l’os met peper en zout. Bak het vlees in een pan met een mengsel van boter en olijfolie of op de BBQ. Serveer met de geroosterde groenten en de saffraanmayonaise.