KookJij

Creoolse soep met garnalen

Een heerlijk creoolse soep met garnalen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Rusland
Keuken: Europese
Bron: janine bischops
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Creoolse soep met garnalen te bereiden

Schil de rode biet en snijd hem in kleine stukken. Fruit de ui (fijngesnipperd) in boter of olie. Doe er het vlees bij en laat kort bakken.
Doe er dan de bietjes, de geschilde en in blokjes gesneden aardappel, tomaten, in stukjes gesneden wortel en de laurierblaadjes bij. Voeg het water en de wijnazijn toe en laat een uur sudderen.
Doe er vervolgens de fijngesnipperde kool bij en laat nog twintig minuten koken.
Bestrooi met peterselie en doe in elk bord een lepel zure room.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst