Recept
« Terug naar recepten
Croissantrondjes met champignons
PT20M
Croissantrondjes met champignons
Een heerlijk croissantrondjes met champignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
borrelhapjes
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Croissantrondjes met champignons te bereiden
Champignons en uitje schoon maken en snipperen. Knoflook schoonmaken en uitpersen. Gedroogde tomaten heel fijn snijden. Olie verhitten en champignons, uitje en knoflook hierin zacht fruiten. Gehakte tomaatjes hierdoor roeren. Op smaak maken met peterselie, peper en zout. Af laten koelen. Croissantdeeg uit blikje halen en wat dunner uitrollen tot een rechthoekige lap. Oven voorverwarmen op 200 graden. Croissantdeeg dun bestrijken met tomatenpuree of ketchup. Champignonmassa hierover verdelen. Lap oprollen. Met een scherp mes in 2 centimeter dikke rondjes snijden. Voorzichtig, zodat de rondjes heel blijven. Bestrooien met geraspte kaas. Op een met bakpapier beklede bakplaat in 10-12 minuten goudbruin bakken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
marie-claire zegt:
franeke zegt:
Marjo zegt: