Recept
« Terug naar recepten
Crostini met Noorse zalm
PT20M
Crostini met Noorse zalm
Een heerlijk crostini met noorse zalm recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Noorwegen
Keuken:
Europese
Bron:
noorwegensite
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crostini met Noorse zalm te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd het stokboord in ca 20 sneetjes. Druppel olie over het brood en bak het in de oven in ca. 10 min. krokant en mooi bruin.
Roer de roomkaas los met bieslook en peterselie. Bestrijk de crostini met de kruidenkaas.
Verdeel de zalm over de crostini. Leg er uienringen, een kappertje en een takje dille op. Bestrooi ze met zwarte peper. Geef er partjes citroen bij.
Snijd het stokboord in ca 20 sneetjes. Druppel olie over het brood en bak het in de oven in ca. 10 min. krokant en mooi bruin.
Roer de roomkaas los met bieslook en peterselie. Bestrijk de crostini met de kruidenkaas.
Verdeel de zalm over de crostini. Leg er uienringen, een kappertje en een takje dille op. Bestrooi ze met zwarte peper. Geef er partjes citroen bij.