Recept
« Terug naar recepten
Crostini met tomaat en garnalen
PT25M
Crostini met tomaat en garnalen
Een heerlijk crostini met tomaat en garnalen recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeroen van Oosterwijk
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crostini met tomaat en garnalen te bereiden
Ontvel de tomaten, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schep in een kom de tomaatblokjes met de garnalen en basilicum door elkaar. Voeg zout en enkele druppels hot peppersauce toe. Laat dit mengsel minstens een kwartier staan. Snijd het stokbrood in dunne plakjes en rooster ze op een voorverwarmde grillplaat of op een bakplaat onder een voorverwarmde grill in enkele minuten goudbruin. Wrijf de sneetjes direct van de grill in met een doorgesneden teen knoflook en sprenkel er olijfolie over. Verdeel het tomaten-garnalenmengsel over de crostini en maal er royaal peper boven.
Bereidingstijd: ca. 25 minuten.
Bereidingstijd: ca. 25 minuten.
Kevin zegt: