Recept
« Terug naar recepten
Crostini met tomatenboter
PT20M
Crostini met tomatenboter
Een heerlijk crostini met tomatenboter recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
tineke van Meeuwen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crostini met tomatenboter te bereiden
Verwarm de oven 10 minuten voor op 180 graden.
Snijd ondertussen het brood in dunne plakjes. Meng de overige ingrediënten in de keukenmachine of met de staafmixer en breng op smaak met z/p Meng vervolgens de kaas erdoorheen.
Besmeer het brood met de tomatenboter en leg ze op het bakrooster of bakplaat. Plaats het in de oven totdat de kaas gesmolten is.
Snijd ondertussen het brood in dunne plakjes. Meng de overige ingrediënten in de keukenmachine of met de staafmixer en breng op smaak met z/p Meng vervolgens de kaas erdoorheen.
Besmeer het brood met de tomatenboter en leg ze op het bakrooster of bakplaat. Plaats het in de oven totdat de kaas gesmolten is.
Mijn kookverhaal (tineke van Meeuwen)
Heerlijk bij de borrel als hartig hapje of als krokantje bij de soep.