Recept
« Terug naar recepten
Crumble van zeewolf met chorizo
PT40M
Crumble van zeewolf met chorizo
Een heerlijk crumble van zeewolf met chorizo recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crumble van zeewolf met chorizo te bereiden
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
Snij de courgettes in blokjes en bak ze 10 min. op een middelhoog vuur in een grote braadpan die de olijfolie bevat.
Doe ondertussen de bloem, de parmezaan, het paneermeel, de rozemarijn, peper en zout in een slakom. Voeg de in blokjes gesneden boter toe en verbrokkel met de vingertoppen tot kleine kruimels. Verwijder het vel van de chorizo, hak de chorizo fijn en doe bij de crumble.
Kruid de gebakken courgettes met peper en zout en verdeel ze op de bodem van een ovenschotel. Leg er de visfilets bovenop en bedek met de crumble. Tot hier kan je alles vooraf bereiden.
Bak 15 à 20 min. in de oven (afhankelijk van de dikte van de filets).
Dien meteen op eventueel versierd met verse rozemarijn. Hier hoef je geen bijgerecht bij te serveren, dit is een compleet recept.
diane zegt: