Recept
« Terug naar recepten
Cupcakes met macadamianoten en witte-chocoladeglazuur
PT30M
Cupcakes met macadamianoten en witte-chocoladeglazuur
Een heerlijk cupcakes met macadamianoten en witte-chocoladeglazuur recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Cupcakes elke dag feest - Alisa Morov
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cupcakes met macadamianoten en witte-chocoladeglazuur te bereiden
Maak de cupcakes volgens het recept voor ' het evenveeltje'.
Bak de cupcakes in vormpjes van verschillende maten.
Maak het glazuur volgens het recept van roomkaasglazuur.
Je kunt het glazuur afgedekt tot 3 uur op kamertemperatuur bewaren.
Vul een spuitzak met het glazuur en gebruik verschillende soorten mondstukken om de cupcakes te garneren.
Versier met zilver- of goudpillen.
Je kunt de glazuurde cupcakes 2 dagen buiten de koelkast en tot 1 week in de koelkast bewaren, altijd in een luchtdicht afgesloten bak.
Bak de cupcakes in vormpjes van verschillende maten.
Maak het glazuur volgens het recept van roomkaasglazuur.
Je kunt het glazuur afgedekt tot 3 uur op kamertemperatuur bewaren.
Vul een spuitzak met het glazuur en gebruik verschillende soorten mondstukken om de cupcakes te garneren.
Versier met zilver- of goudpillen.
Je kunt de glazuurde cupcakes 2 dagen buiten de koelkast en tot 1 week in de koelkast bewaren, altijd in een luchtdicht afgesloten bak.