Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: 19 juni 2013
PT20M
Dagschotel: 19 juni 2013
Een heerlijk dagschotel: 19 juni 2013 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: 19 juni 2013 te bereiden
Maak van de aardappelen frietjes en bak ze op normale wijze.
De boeren worstjes goed aanbakken.
Witloof in fijne ringen snijden.
Lenteuitjes fijn snijden.
Paprika's in fijne blokjes snijden.
Komkommer in fijne reepjes snijden.
Meng deze groenten goed gekruid met de mayonaise en boursin.
Dresseer alles op bord en werk af met radijs, nectarine, aardbei en crissini.
De boeren worstjes goed aanbakken.
Witloof in fijne ringen snijden.
Lenteuitjes fijn snijden.
Paprika's in fijne blokjes snijden.
Komkommer in fijne reepjes snijden.
Meng deze groenten goed gekruid met de mayonaise en boursin.
Dresseer alles op bord en werk af met radijs, nectarine, aardbei en crissini.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.