Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: broccoli puree met vissticks vergezeld met een tartaarsausje
PT30M
Dagschotel: broccoli puree met vissticks vergezeld met een tartaarsausje
Een super snelle maaltijd.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: broccoli puree met vissticks vergezeld met een tartaarsausje te bereiden
- Aardappelen schillen, wassen en in kleine blokjes snijden deze in ruim licht gezouten water beetgaar koken. de laaste 7 min de broccoli in kleine roosjes meekoken. Giet af en pureer voeg de kruiden, goede boter en het ei toe meng goed onder elkaar. De visscticks goud bruin aan bakken in boter. Voor de saus: zilveruitjes in twee snijden, augurk zeer fijn snijden, broccoli zeer fijn snijden dit alles mengen met de mayonaise en de viskruiden. Serveer alles op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.