Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: pasta met hindereepjes en groenten
PT20M
Dagschotel: pasta met hindereepjes en groenten
Een heerlijk dagschotel: pasta met hindereepjes en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: pasta met hindereepjes en groenten te bereiden
Roosjes bloemkool in kleinere roosjes verdelen.
Wortel in kleine blokjes snijden.
Spruiten in vier snijden.
Look zeer fijn snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Groenten gekruid beetgaar opwokken in olijfolie. Pasta mengen onder de groenten met een scheut porto.
Voeg het vlees toe en schud meerdere malen op, het vlees mag rosé zijn.
Serveer zeer warm met een stukje vers stokbrood met lookboter.
Wortel in kleine blokjes snijden.
Spruiten in vier snijden.
Look zeer fijn snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Groenten gekruid beetgaar opwokken in olijfolie. Pasta mengen onder de groenten met een scheut porto.
Voeg het vlees toe en schud meerdere malen op, het vlees mag rosé zijn.
Serveer zeer warm met een stukje vers stokbrood met lookboter.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.