Recept
« Terug naar recepten
De familie groentetaart
PT45M
De familie groentetaart
Een heerlijk de familie groentetaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe De familie groentetaart te bereiden
1. Kook de bloemkool en de broccoli beetgaar in de groentebouillon. Snij de tomaten in plakjes.
2. Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg. Prik er met een vork gaatjes in. Leg er een vel bakpapier over en daarop gedroogde erwten of bonen. Bak 10 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven. Klop ondertussen de eieren los met de room en kruid ze met peper, zout en nootmuskaat.
3. Verwijder het bakpapier en de peulvruchten. Verdeel de groenten over de deegbodem. Schenk er het eimengsel over. Bestrooi met de kaas en bak de taart 20 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven.
2. Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg. Prik er met een vork gaatjes in. Leg er een vel bakpapier over en daarop gedroogde erwten of bonen. Bak 10 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven. Klop ondertussen de eieren los met de room en kruid ze met peper, zout en nootmuskaat.
3. Verwijder het bakpapier en de peulvruchten. Verdeel de groenten over de deegbodem. Schenk er het eimengsel over. Bestrooi met de kaas en bak de taart 20 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
liske zegt:
Jolisa zegt:
vkeulen zegt: