Recept
« Terug naar recepten
De walnotentijd is aangebroken
PT45M
De walnotentijd is aangebroken
Een heerlijk de walnotentijd is aangebroken recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe De walnotentijd is aangebroken te bereiden
-De kip bruin bakken.
-De prei en uien erbij doen en de prei laten slinken.
-Het bouillonblokje erbij doen en peper en zout na smaak.
-De kookroom erbij doen en goed doorroeren.
-Met deksel op de pan goed heet laten worden.
-De walnoten erbij doen,doorroeren en alles overdoen in een ovenschaal.
-De geraspte kaas erover strooien en afbakken in een voorverwarmde oven van 200C tot de kaas goudbruin is.
-De prei en uien erbij doen en de prei laten slinken.
-Het bouillonblokje erbij doen en peper en zout na smaak.
-De kookroom erbij doen en goed doorroeren.
-Met deksel op de pan goed heet laten worden.
-De walnoten erbij doen,doorroeren en alles overdoen in een ovenschaal.
-De geraspte kaas erover strooien en afbakken in een voorverwarmde oven van 200C tot de kaas goudbruin is.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Door de walnoten als allerlaatste erdoor te roeren blijven ze lekker krokant.