Recept
« Terug naar recepten
De zak van Sinterklaas
PT10M
De zak van Sinterklaas
Een heerlijk de zak van sinterklaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe De zak van Sinterklaas te bereiden
Maak een beslag van de bloem, zout, het ei en de melk. Verhit een kneepje vloeibare margarine in een koekenpan, wacht tot de grote bellen zijn verdwenen en bak hierin een flensje. Bak in totaal 4 flensjes. Leg telkens een flensje op een bord en schep hierop een grote bol ijs. Vouw het flensje omhoog en strik er een lintje omheen zodat een buideltje ontstaat. Serveer de ijsbuideltjes met een garnering van stukjes chocolade of hagelslag, of strooigoed of fruit.
Bianca zegt:
En lekker ook!
Heerlijk en leuk voor een kinderfeestje bijvoorbeeld!:)