Recept
« Terug naar recepten
Dengdeng Terik
PT120M
Dengdeng Terik
Een heerlijk dengdeng terik recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Tante Pau 1942
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dengdeng Terik te bereiden
1).Doe alle kruiden in de blender en draai daarvan een gladde homogene boemboe.
2).Doe de bouillon, santen, boemboe en limoensap in een pan en breng dat aan de kook.
3).Doe nu het vlees er in en laat het vlees in het vocht garen en blijf door koken tot het vocht bijna geheel is verdampt.
2).Doe de bouillon, santen, boemboe en limoensap in een pan en breng dat aan de kook.
3).Doe nu het vlees er in en laat het vlees in het vocht garen en blijf door koken tot het vocht bijna geheel is verdampt.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Serveer met rijst en een groente gerecht (lodeh, gebakken Chinese kool, enz.)