Recept
« Terug naar recepten
Dichtgeschroeide Dominee uit Georgie
PT50M
Dichtgeschroeide Dominee uit Georgie
Een heerlijk dichtgeschroeide dominee uit georgie recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Balkan
Bron:
lekker koken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dichtgeschroeide Dominee uit Georgie te bereiden
Snijd het vlees in niet te kleine stukken en bak ze snel bruin in de margarine Leg de uien erop en laat alles 5 min bakken. Tomaten toevoegen. Aardappelen erbij. Als laatste de uitgeperste knof, en de gehakte kruiden, alles nog plm 25 min zacht laten koken in dichte pan.
(Kooktijd kan ook korter, als je de aardappels even voorkookt.)
Serveren met stokbrood of, veel beter, Turks brood.
(Kooktijd kan ook korter, als je de aardappels even voorkookt.)
Serveren met stokbrood of, veel beter, Turks brood.
wendy1 zegt:
Groetjes Wendy;)