Recept
« Terug naar recepten
Djagung Frikadel (M(a)isbaksel)
PT20M
Djagung Frikadel (M(a)isbaksel)
Een heerlijk djagung frikadel (m(a)isbaksel) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Djagung Frikadel (M(a)isbaksel) te bereiden
*Meng in een kom de eieren,knoflook,uien,ketumbar,bloem,
selder en PeZo tot een dik homogeen beslag zonder klontjes.
Roer door dit beslag de maiskorrels en zorg voor goede verdeling.
Dir beslag zou voldoende moeten zijn voor 8 maispannekoejes.
*Verhit daartoe in een anti aanbakpan de olie en bak hierin
op ca.± 3 minuten per zijde de pannekoekjes gaar en goud-
bruin.
Kan ook koud worden gegeten.
Kinderen zijn vaak helemaal gek op deze pannekoekjes.
selder en PeZo tot een dik homogeen beslag zonder klontjes.
Roer door dit beslag de maiskorrels en zorg voor goede verdeling.
Dir beslag zou voldoende moeten zijn voor 8 maispannekoejes.
*Verhit daartoe in een anti aanbakpan de olie en bak hierin
op ca.± 3 minuten per zijde de pannekoekjes gaar en goud-
bruin.
Kan ook koud worden gegeten.
Kinderen zijn vaak helemaal gek op deze pannekoekjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bametz-saffrie zegt:
Het is een goed alternatief.:p:p
deuxchapeaux zegt:
Jan A:)