Recept
« Terug naar recepten
Duitse braadworst
PT20M
Duitse braadworst
Een heerlijk duitse braadworst recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
860 kCal energie
29 Gram eiwit
58 Gram vet
55 Gram koolhydraten
29 Gram eiwit
58 Gram vet
55 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 6 2012
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Duitse braadworst te bereiden
Verhit 2 eeetlepels olie in een koekenpan en bak de worst in 20 minuten bruin en gaar.
Keer regelmatig.
Meng ondertussen de kool met de paprika, ui, karwijzaad, azijn en 4 eetlepels olie.
Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de worst en salade over 4 borden.
Serveer met het brood.
Keer regelmatig.
Meng ondertussen de kool met de paprika, ui, karwijzaad, azijn en 4 eetlepels olie.
Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de worst en salade over 4 borden.
Serveer met het brood.