KookJij

Een boterhammeke onder de grill gevuld met gerookte zalm en brie

Een heerlijk een boterhammeke onder de grill gevuld met gerookte zalm en brie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Warm
  2. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Een boterhammeke onder de grill gevuld met gerookte zalm en brie te bereiden

Boterhammen rijkelijk insmeren met mierikswortelpasta.
Beleg rijkelijk met gerookte zalm, in schijven gesneden brie vervolgens terug gerookte zalm.
Leg onder de grill en laat de botterhammekes mooi bruinen en de kaas smelten.
Hier werd een frisse salade bij geserveerd en een sausje van mierikswortel.
Voor de saus: 2 koffielepels mierikswortelpasta, 1 soeplepel mayonaise, een scheut witte wijn, peper,
grof zeezout, fijn gesneden bieslook en dille. Dit alles goed mengen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Fijn om te horen Marian nog een fijne zondag ;-)
Marian

Marian zegt:
gisteren gegeten, was lekker!
Jenny

Jenny zegt:
Dank jullie wel!! :)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Zeker doen Yvonne laat het je smaken. groetjes van ons 3tjes ;-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Inderdaad Jenny terug een boterham erbovenop, als je op foto klikt zie je het resultaat. Laat het je smaken, groetjes van ons 3tjes ;-)
Jenny Camps

Jenny Camps zegt:
Lijkt me erg lekker en ga het zeker proberen! Dank je wel!
Maar...als de boterham belegd is...moet er dan als laatste 'ander boterhammetje' bovenop? Of begrijp ik iets niet goed? :)
Yvonne Oude Rengerink

Yvonne Oude Rengerink zegt:
Het lijkt me heerlijk
Ik ga het proberen.