Recept
« Terug naar recepten
Een boterhammeke onder de grill gevuld met gerookte zalm en brie
PT10M
Een boterhammeke onder de grill gevuld met gerookte zalm en brie
Een heerlijk een boterhammeke onder de grill gevuld met gerookte zalm en brie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Een boterhammeke onder de grill gevuld met gerookte zalm en brie te bereiden
Boterhammen rijkelijk insmeren met mierikswortelpasta.
Beleg rijkelijk met gerookte zalm, in schijven gesneden brie vervolgens terug gerookte zalm.
Leg onder de grill en laat de botterhammekes mooi bruinen en de kaas smelten.
Hier werd een frisse salade bij geserveerd en een sausje van mierikswortel.
Voor de saus: 2 koffielepels mierikswortelpasta, 1 soeplepel mayonaise, een scheut witte wijn, peper,
grof zeezout, fijn gesneden bieslook en dille. Dit alles goed mengen.
Beleg rijkelijk met gerookte zalm, in schijven gesneden brie vervolgens terug gerookte zalm.
Leg onder de grill en laat de botterhammekes mooi bruinen en de kaas smelten.
Hier werd een frisse salade bij geserveerd en een sausje van mierikswortel.
Voor de saus: 2 koffielepels mierikswortelpasta, 1 soeplepel mayonaise, een scheut witte wijn, peper,
grof zeezout, fijn gesneden bieslook en dille. Dit alles goed mengen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Jenny Camps zegt:
Maar...als de boterham belegd is...moet er dan als laatste 'ander boterhammetje' bovenop? Of begrijp ik iets niet goed? :)
Hilde Dumont zegt: